Mesaj de felicitare al Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni adresat Doamnei Iulia PANCU, Șefa Direcției Raionale Învăţământ, Tineret şi Sport

Mult Stimată Doamnă Iulia PANCU,

Permiteți-mi ca în această zi deosebită pentru fiecare, să venim cu un mesaj de felicitare, urări de tot binele și binecuvîntări arhierești la adresa dumneavoastră cu ocazia sărbătoririi Zilei de Naștere.

La acest popas aniversar al vieţii, îl rugăm pe Atotbunul Dumnezeu, să reverse din plin mila Sa şi ajutorul ceresc asupra Domniei Voastre.

Vă dorim forţe noi pentru a Vă îndrepta şi în continuare toată puterea şi priceperea în slujirea societăţii noastre şi în special a tinerei generații.

De asemenea, Vă exprimăm gratitudine şi recunoştinţă pentru disponibilitatea de conlucrare cu Sfînta noastră Biserică Ortodoxă.

Or, poporul nostru este uşor identificat cu Biserica noastră Străbună, Ortodoxă.

La mulţi şi binecuvîntaţi ani, Stimată Doamnă Iulia!                                                  Cu binecuvîntarea Ierarhului mesajul de felicitare a fost transmis de Ipodiaconul Ioan GAJIM,Presedintele Sectorului Eparhial Activitate Pastorala pentru Tineret.

Cu arhiereşti binecuvântări şi profundă consideraţiune,

+ PETRU,

Episcop de Ungheni şi Nisporeni