Mesaj de felicitare al Preasfințitului PETRU, adresat Doamnei Nina COROLI, colaborator al Centrului Eparhial, cu prilejul împlinirii a 72 ani de viață pământească

Mult Stimată Doamnă Nina,

La acest acest popas aniversar, cu respect și dragoste creștinească, Vă adresez cele mai sincere urări de bine şi ajutor sfânt de la Dumnezeu.
Ziua de astăzi este pentru Dumneavoastră o zi de bucurie şi recunoştinţă.

Anii vieţii pe care i-aţi parcurs până acum, sunt binecuvântaţi, pentru că ați reușit să dați dovadă de calități rare, pe care astăzi societatea este pe cale de a le pierde, calități precum, devotamentul, stima, încrederea, profesionalismul, tenacitatea dar și credința statornică. Aceste calități sunt atributele ce vă încadrează în rama omului menit să aducă bucurie și pace în jurul său.
Anii care au trecut, de când avem deosebita ocazie de a vă cunoaște și de când sunteți colaborator al Centrului Eparhial, sunt ani ce însumează momente și activități frumoase, pe care Dvs întotdeauna le-ați înfăptuit corect.
Ziua de astăzi să Vă fie plină de recunoştinţă şi lumină faţă de darul vieţii pe care l-aţi primit de la Dăruitorul Ceresc. Anii trăiţi să fii ani ai mântuirii şi ai sfinţirii vieţii, căci timpul în care trăim este unul al mântuirii şi sfinţirii umanităţii.
Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, să Vă dăruiască în continuare râvnă sfântă pentru activitatea pe care o desfăşuraţi, ca și de acum înainte să ne bucurăm de prezența în rândurile noastre a unui om plin de bunătate și dragoste.
Întru mulţi şi fericiţi ani!
Cu binecuvântări arhiereşti,
+ PETRU,
Episcop de Ungheni și Nisporeni