Mesaj de felicitare al Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, adresat Protoiereului Radion DASCĂL, paroh al bisericii „Icoana Maicii Domnului – Grabnică ascultătoare” din or. Călărași, cu împlinirea a 40 ani de viață

Preacucernice Părinte Radion,

Ziua de naștere, pe care o celebraţi astăzi, ne oferă prilejul de a Vă adresa părintește, sincere felicitări şi urări de bine, însoțite de arhierești binecuvântări.

Vă dorim sănătate sufletească și trupească, ajutor sfânt pe drumul mântuirii, credință statornică și dragoste curată către Dumnezeu, „Dătătorul a tot binele”.

Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, să Vă dăruiască în continuare râvnă sfântă pentru Sfânta Slujire și ajutor în toate activitățile ce le înfăptuiți sârguincios în parohia Sfinției Voastre și la înălțarea Sfintei Biserici, pe care o ridicați sârguincios, spre Slava lui Dumnezeu.

De asemenea, Vă doresc ca să rămâneți mereu un înflăcărat slujitor al Bisericii lui Hristos, sporind duhovniceşte şi să perseverați în activitatea Sfinției Voastre, pentru a avea mari și frumoase realizări. Iar anii vieții să Vă fie îmbelşugați cu sfinte bucurii și cu duhovnicești împliniri.

Bunul Dumnezeu să Vă înzestreze cu multă răbdare, putere și înțelepciune duhovnicească, pentru a fi întăriți spiritual în lucrările pastoral-misionară ce le veţi înfăptui în cadrul parohiei „Icoana Maicii Domnului – Grabnică ascultătoare” din or. Călărași

Anii vieții pe care o să Vi-i dăruiască Dumnezeu, să fie trepte din scara ce să Vă ducă la Hristos.

Întru mulţi şi fericiţi ani!

Cu părintească dragoste în Hristos Domnul,

† PETRU,

Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni