Mesaj de felicitare al Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, adresat Părintelui Nicolai CRUDU, parohul biserici „Sf. M. Mc. Teodor Stratilat” s. Fîrlădeni, r. Hîncești, cu împlinirea a 30 ani de viață

Preacucernice Părinte Nicolai,

Ziua de naștere, pe care o celebraţi, ne oferă prilejul de a Vă adresa părintește, sincere felicitări şi urări de bine, însoțite de arhierești binecuvântări.

De aceea, cu ocazia frumosului jubileu de 30 de ani de viață pământească, Vă dorim sănătate sufletească și trupească, ajutor sfânt pe drumul mântuirii, credință statornică și dragoste curată către Dumnezeu, „Dătătorul a tot binele”.

Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, să Vă dăruiască și-n continuare râvnă sfântă pentru Sfânta Slujire și ajutor în toate activitățile ce le înfăptuiți sârguincios în cadrul parohiei „Sf. M. Mc. Teodor Stratilat” s. Fîrlădeni, r. Hîncești, pe care ați întemeiat-o și o păstoriți exemplar.

De asemenea, Vă doresc ca să rămâneți mereu un înflăcărat slujitor al Bisericii lui Hristos, sporind duhovniceşte şi să perseverați în activitatea Sfinției Voastre, pentru a avea mari și frumoase realizări în plan spiritual și administrativ. Iar anii vieții să Vă fie îmbelşugați cu sfinte bucurii și cu duhovnicești împliniri.

Bunul Dumnezeu să Vă înzestreze cu multă răbdare, putere și înțelepciune duhovnicească, pentru a fi întăriți spiritual în lucrările pastoral-misionară ce le veţi înfăptui și-n continuare în cadrul parohiei.

Anii vieții pe care o să Vi-i dăruiască Dumnezeu, să fie trepte din scara ce să Vă ducă la Hristos.

Întru mulţi şi fericiţi ani!

Cu părintească dragoste în Hristos Domnul,

† PETRU,

Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni