Mesaj de felicitare adresat Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, Director al Centrului de Plasament Casa Copilului „Preafericitul Iosif” de la copiii ce se cresc și se educă aici

  Scumpule și drag tătic,

În această zi frumoasă și binecuvîntată de Dumnezeu, prin glasuri nevinovate de copii, îmbinăm cele mai sincere urări de sănătate!

   Nu suntem cei mai cuminți copii, dar să ştiți pentru totdeauna,că de fiecare dată din şoaptele rugăciunilor noastre, numele Preasfinției Voastre prinde aripi sigure spre înălțimi! Vă mulțumim din toată ființa pentru grija neobosită, pentru dragostea vie ce-o revărsați necondiționat si pentru gândul sfânt îndreptat mereu la noi. Aveți o inimă extraordinar de mare, iar noi, copiii tăi ajutați si miluiți formăm un buchet mare de flori aromate, sorbind adesea nădejde si curaj în lupta cu valurile vieții.

   Suflete nenumărate au savurat din plin un trai decent, o farfurie caldă de mâncare, o haină cu gust rafinat, deşi cel mai important moment scumpule tătic este următorul: ne-ați învățat să ne iubim ca frații si ne-ați semănat în sufletele noastre cele mai perene valori: credința, nădejdea si dragostea. Purtăm mereu în suflet o bucurie enormă și o stimă continuă, deoarece avem destule posibilități pentru un viitor asigurat. De aceea, năzuim cu toată încrederea de a vă arăta astăzi recunoștința și afecțiunea pentru tot binele. Vă spunem cu fermitate că sunteți pentru noi un model al vieții și o icoană vie, pe care o vom purta mereu în sufletele noastre. Cu acest prilej de sărbătoare, Vă dorim ca noul an de viață împlinit să vă aducă binecuvântare cerească din belșug, voie bună, linişte sufletească și rodnice împliniri în nobila misiune a slujirii Bisericii lui Hristos.

Ne închinăm cu pietate și Vă dorim din suflet : La mulți si fericiți ani!

 

Părinte drag

Părinte drag sfătuitor

Cu suflet mare, iubitor,

Venim cu drag să mulţumim

Părinte drag, aşa vă ştim

Ne-aţi ridicat când am căzut

Şi milă-n ochi noi am văzut.

În suflet ne-aţi sădit iubire,

Şi, prin credinţă, nemurire

Părinte drag sfătuitor

Cu suflet mare, iubitor,

Venim cu drag să mulţumim

Părinte drag, aşa vă ştim

Ne face-ţi viaţa mai frumoasă

Ne-aţi oferit şi-o Sfântă casă

Ne închinăm de sănătate

De viaţă lungă cu de toate

Părinte drag sfătuitor

Cu suflet mare, iubitor,

Venim cu drag să mulţumim

Părinte drag, aşa vă ştim.

 

Din partea copiilor ce cresc și se educă la Centrul de Plasament

Casa Copilului „Preafericitul Iosif” din mun. Chișinău