Mesaj de felicitare adresat Preacucernicului Protoiereu Andrei URSOI, Președintele Sectorului Eparhial, Învățământ Religios și Catehizare cu ocazia împlinirii a 41 ani de viață

Preacucernicia Voastră,

Preacucernice Părinte Andrei,

Împlinirea celor 41 ani de viață pământească, ne oferă prilejul de a Vă adresa sincere felicitări şi urări de bine cu ocazia acestei aniversări.

La acest popas aniversar, Vă dorim, Preacucernice Părinte Andrei, alese urări de sănătate sufletească și trupească, ajutor sfânt pe drumul mântuirii, credință statornică și dragoste curată către Dumnezeu, „Dătătorul a tot binele”.

Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, să Vă dăruiască în continuare râvnă sfântă pentru Sfânta Slujire și ajutor în toate activitățile ce le înfăptuiți în parohia „Sf. Ap. și Ev. Luca” de pe teritoriul Spitalului Raional Ungheni, la constucția acestei frumoase biserici, dar și în cadrul Sectorului Eparhial, Învățământ Religios și Catehizare, pe care îl conduceți excepțional ca și Președinte.

Anii vieții să Vă fie îmbelşugați cu sfinte bucurii și cu duhovnicești împliniri. De asemenea, Vă mai doresc ca să rămâneți mereu un înflăcărat slujitor al Bisericii lui Hristos, sporind duhovniceşte şi să perseverați în activitatea Sfinției Voastre, pentru a avea mari și frumoase realizări în slujirea preoţească și activitatea de Președinte al Sectorului Eparhial, Învățământ Religios și Catehizare.

Bunul Dumnezeu să Vă înzestreze cu multă răbdare, putere și înțelepciune duhovnicească, pentru a fi întăriți spiritual în lucrarea pastoral-misionară ce o desfășurați cu multă dragoste și abnegație.

Anii vieții pe care o să Vi-i dăruiască Dumnezeu, să fie trepte din scara ce să Vă ducă la Hristos.

Întru mulţi şi fericiţi ani!

Cu părintească dragoste în Hristos Domnul,

+ PETRU,

Episcop de Ungheni şi Nisporeni