Mărinimos act caritabil, înfăptuit cu generozitate de Preasfințitul PETRU și Dna Elena BÎTCĂ

Vineri, 26 martie 2021, cu binecuvântarea și îndemnul Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni s-a înfăptuit un generos act de caritate, în două parohii din cuprinsul Protopopiatului Ungheni.

Respectivul act de binefacere (ca și multe altele asmenea) a fost înfăptuit, grație generozității Doamnei Elena BÎTCĂ și a Asociației „Caritate și Fapte bune” a cărui Președinte și este.

Beneficiarii darurilor oferite – cutii cu bomboane, ciocolate, biscuiți citrice – au fost parohiile „Sf. M. Mc Dimitrie” din s. Drujba și „Sf. Arganheli Mihail și Gavriil” din s. Mânzătești, ambele din r. Ungheni.

Darurile oferite vor fi împărțite corespunzător, mai multor familii din satele amintite. Astfel,  Prot. Veaceslav BUDEI, parohul bisericii „Sf. M. Mc Dimitrie”, va împărții cutiile cu daruri în s. Drujba, iar Prot. Vasile DIACONU, parohul bisericii „Sf. Arganheli Mihail și Gavriil”, va împărții cutiile cu daruri în s. Mânzătești.

Atât Prot. Veaceslav BUDEI, cât și Prot. Vasile DIACONU, au mulțumit din suflet Preasfințitului PETRU și Doamnei Elena BÎTCĂ, pentru bunăvoința și disponibilitatea de a oferi daruri generoase pentru familiile nevoiașe din parohiile lor, spunând că vor înălța rugăciuni către Bunul Dumnezeu, ca să răsplătească cu binecuvântări și daruri cerești pe mărinimoșii binefăcători, Preasfințitul Episcop PETRU și Dna Elena BÎTCĂ.

Biroul de presă al Episcopie de Ungheni și Nisporeni