ÎPS Arhiepiscop PETRU a vizita biserica ce o înalță în localitatea de baștină, Lupa Rece, r. Strășeni

Joi, 26 august 2021, în a doua parte a zilei, după activitatea arhipăstorească de la Centru eparhial, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a efectuat o vizită în localitatea de baștină, Lupa Recea, r. Strășeni.

Aici Ierarhul a luat act de cunoștință a lucrărilor ce se înfăptuiesc la frumoasa biserica „Cuvioasa Parascheva” pe care Înaltpreasfinția Sa o înalță cu multă dărnicie.

Șeful de șantier, dimpreună cu echipa de muncitori, dar și părintele paroh, au prezentat Înaltpreasfinției Sale etapele de construcție la care s-a ajuns până în prezent. De asemenea i-au vorbit Înaltpreasfințitului PETRU și de celelalte lucrări ce au a se înfăptui la acest sfânt lăcaș.

La rândul său, Înaltpreasfinția Sa le-a oferit muncitorilor sfaturi și îndemnuri utile în privința lucrărilor ce vor demara în continuare.

Totodată Înaltpreasfințitul PETRU a dat asigurări că va susține și sprijini direct, așa cum a făcut-o până în prezent, toate lucrările ce se vor înfăptui și că vor fi procurate materialele necesare, pentru a duce la bun sfârșit, construcția acestui edificiu sfânt.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni

Foto:  Arhid. VENIAMIN (Seculțan)