Întrevederea ÎPS Arhiepiscop PETRU cu Dnl Grigore ROBU, Primarul orașului Nisporeni

Miercuri, 20 octombrie 2021Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, în decursul activității arhipăstorești desfășurată în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni a primit în audiență pe Dnl Grigore ROBU, Primarul orașului Nisporeni.

Înaltpreasfinția Sa a discutat cu Domnul Primar diferite aspecte ce țin de unele proiecte ce au a se realiza prin colaborare.

Cu această ocazie Ierarhul l-a decorat pe Domnul Primar, Grigore ROBU cu Medalia Eparhială „Sf. Bn. Kz Alexandru Nevski”, gr. I, ca semn de apreciere pentru frumoasa colaborare și conlucrare dintre Primăria Orașului Nisporeni și Episcopia de Ungheni și Nisporeni.

Totodată, Înaltpreasfinția Sa i-a prezentat Domnului Primar lucrările ce se desfășoară actualmente la Catedrala Episcopală în construcție.

Menționăm că Domnul Primar a adus Înaltpreasfinției Sale întâi de toate mulțumiri pentru colaborare și oferirea Medalii Eparhiale, apreciind efortul și activitatea prodigioasă ce o desfășoară neobosit și exemplar Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni