Întâlnirea tinerilor la Centrul Ortodox “Sf. Ioan Teologul” din satul Răciula, raionul Călărași

La câteva zile de Sărbătoarea Nașterii Domnului, peste cincizeci de tineri s-au întâlnit la Centrului Ortodox “Sf. Ioan Teologul” din satul Răciula, r. Călărași, vestind unul altuia bucuria Nașterii Mântuitorului Hristos.

Cele 5 cete de colindători a câte 10-12 membri fiecare, bine organizați, s-au colindat reciproc și au recitat poezii, transmițând atmosfera feerică și duhovnicească specific acestei perioade. Colindele au fost alese cu grijă, astfel s-a reușit sublinierea profunzimii sărbătorii, iar simplicitatea cuvintelor au transmis sentimente de bucurie celor prezenți. Toate echipele – Urmașii lui Ștefan, Vulturii, Spartanii, Optimiștii și Porumbeii – în straie de sărbătoare, fericiți pentru ocazia de a se revedea, până noaptea târziu au cântat bucuroși colindele din visteria bunicilor săi.

În semn de mulțumire, colindătorii au primit pachete cu dulciuri, ciocolate preparate manual, din produse exclusive ecologice și în condiții casnice, dar și cite un cadou din partea Centrului Ortodox. 

12 ianuarie 2019 

Direcția Relații Mass-Media, 

 Centrul Ortodox “Sf. Ioan Teologul