Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU felicitat cu Sfintele Sărbători Pascale de un grup de elevi ai L. T. „M. Eminescu” din mun. Ungheni

În perioadă luminată a sărbătorii Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, în jur de 70 de copii l-au felicitat pe Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului.

Elevii au prezentat un mic concert cu poezii, cântece și urări de Paște.

La sfârșit au înmânat Înaltpreasfințitului PETRU, felicitări confecționate de ei cu mesaje pascale și buchete de flori.

La încheiere, Înaltpreasfinția Sa, a adus mulțumiri și la rândul său a felicitat profesorii și copii cu prilejul praznicului luminos al Învierii.

Înaltpreasfinția Sa le-a dăruit profesoarelor și copiilor cărți de rugăciuni și iconițe.

De asemenea le-a făcut o bucurie prin faptul că a donat copiilor o sumă de bani, ca aceștia să poate merge la o activitate comună și să-și procure ceva important pentru clasa lor.

Aducem mulțumiri Dnlui Director al Liceului Teoretic ,,M. Eminescu”, Petru LANGA și profesoarelor Dnei Viorica PANCO și Dnei Aurica BABENCO, cu care am colaborat pentru buna desfășurare a acestei activități care ne-a adus Vestea cea Bună.

Profesorii și elevii s-au prezentat cu multă măiestrie, cu evlavie față de cele sfinte și cu un nivel de educație și cultură demn de lăudat. Apreciem dragostea profesorilor față de copii și implicarea lor în buna educație a copiilor. Hristos a înviat! Adevărat a înviat!

Articol semnat de Prot. Nicolai BOIAN