În Duminica după Nașterea Domnului, Preasfințitul PETRU, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni

Pe 10 ianuarie 2021, în Duminica după Naşterea Domnului, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie în Catedrala Episcopală „Sf. Bn. Kz. Alexandru Nevschi”  din mun. Ungheni.

Alături de Ierarh a coliturghisit slujitorii Catedralei Episcopale.

În timpul Sfintei Liturghii, Ierarhul a înălțat rugăciuni către Dumnezeu pentru sporul duhovnicesc și sănătatea trupească și sufletească a credincioșilor, în deosebi a celor afectați de virusul COVID-19.

Răspunsurile liturgice și frumoase colinde, au fost interpretate armonios de Corul Catedralei Episcopale, condus excepțional de Dna Irina VIZITIU-GAJIM.

După citirea Sfinei Evanghelii, care relatează despre fuga în Egipt a pruncului Iisus, Ierarhul a ținut un frumos și consistent cuvânt predicatorial, vorbind despre necesitatea de a ține creștinește Sfintele Sărbători, explicând totodată și mesajul evanghelic.

La final, Preasfinția Sa a adresat felicitări, dimpreună cu doriri de sănătate și împliniri duhovnicești pentru toți creștinii prezenți.