Ghiozdane pentru școală, oferite elevilor din Corul de copii al Catedralei Episcopale din mun. Ungheni

Vineri, 10 septembrie 2021, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, în timpul activității arhipăstorești de la Centrul Eparhial din mun. Ungheni, a oferit în dar ghiozdane pentru școală, elevilor ce fac parte din Corul de copii al Catedralei Episcopale, din mun. Ungheni, condus de preoteasa Liliana ROTARI.

Acest gest generos Chiriarhul l-a înfăptui cu ocazia noului an de școală și ca o apreciere pentru faptul că acest mic, dar promițător cor de copii, deși nu e înființat decât de vreo trei luni, dar deja înfrumusețează cu cântare bisericească Sfintele Liturghii ce se săvârșesc la ora 6, în Catedrala Episcopală „Sf. Bn. Knz Alexandru Nevski”, din mun. Ungheni, trezindu-se străduitor în toate duminicile dis-de-dimineață.

Aceste genți oferite de Înaltpreasfinția Sa sunt de calitate înaltă, fiind procurate din Turcia.

La final, copiii încântați fiind de darul promis și oferit de Înaltpreasfinția Sa, au adus sincere mulțumiri Ierarhului pentru generozitatea de a le face o asemenea bucurie, fapt pentru care sunt recunoscători, dând asigurare că, educați muzical de preoteasa Liliana ROTARI, vor persevera în cântarea bisericească.