Generoase acte caritabile înfăptuite de parohia „Adormirea Maicii Domnului” din or. Nisporeni în colaborare cu asociații filantropice

Recent, cu binecuvântarea şi îndemnul Înaltpreasfinţitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni, în cadrul parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din or. Nisporeni, au fost înfăptuite câteva activităţi filantropice.

Aceste activităţi, înfăptuite de Părintele Paroh, Prot. Petru CIOBANU, însumează: Repartizarea de haine, dulciuri și diverse daruri, produse alimentare, cutii cu lapte praf și produse igienice, oferite în mare parte refugiaților din Ucraina, care sunt adăpostiți în or. Nisporeni.

Bunuri au fost oferite și unor familii cu posibilități materiale reduse din cuprinsul or. Nisporeni

În mod special menționăm că au fost procurate și oferite toate produsele alimentare pentru pasa de sărbătoare la Învierea Domnului, pentru toți refugiații din Ucraina, care sunt cazați în orașul Nisporeni. Această generoasă faptă de milostenie a fost organizată de comun cu Dna Tatiana RUSU-JIZDAN.

Specificăm că toate acestea bunuri au fost oferite prin respectiva activitate caritabilă, datorită colaborării dintre Asociația parohiei menționate „Prietenul Tuturor” cu Fundația MCharity, care prin proiecte comune au obținut mai multe ajutoare din străinătate.

Menţionăm că Prot. Petru CIOBANU, parohul comunităţii amintite, prin strădania sa şi ajutat de oameni mărinimoşi, înfătuieşte constant şi pilduitor, cu generozitate şi conştiinciozitate pastorală, multiple activităţi, sociale, culturale și educaționale, prin care îşi arată dragostea şi interesul sporit de a fi aproape de copiii şi tinerii comunităţii parohiale, care constituie în sine viitorii credincioşi activi ai bisericii, dar şi cetăţenii responsabili ai societăţii.