Festivitatea de înmânare a diplomelor de absolvire la Colegiul Naţional al Poliţiei de Frontieră din mun. Ungheni

Vineri, 17 iulie 2021, pe platoul Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei, din mun. Ungheni, în prezența Secretarului de Stat Gheorghe Balan, generalului-maior Petru Corduneanu, a avut loc festivitatea de înmânare a diplomelor de studii medii de specialitate, pentru 58 de absolvenți ai instituției sus numite, promoția a XIII-a.

Întrucât instituția dată este într-o relație de colaborare cu Episcopia de Ungheni și Nisporeni, prin Sectorului Eparhial Activitate Pastorală în Ministerul Apărării, la această festivitate de decernare a diplomelor de absolvire, a fost delegat din parte Episcopiei noastre.

Astfel, cu binecuvântarea Înalpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, Prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, a fost prezent la festivitatea dată.

Părintele Secretar după citirea rugăciunilor specifice acestor ceremonii, a transmis mesajul de felicitare și încurajare tinerilor absolvenți, din partea Înaltpreasfinției Sale.

De asemenea, Părintele Secretar a îndemnat tinerii absolvenți să devină prin activități buni și responsabili cetățeni și bravi apărători la hotarele țării, dar și ostași ai lui Hristos, prin credință și fapte mântuitoare.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni