Dumnezeiasca Liturghie și slujba Panihidei, săvârșite de Preasfinţitul PETRU, la Mănăstirea Hîncu, pentru sufletul nou-adormitei TAMARA

Sâmbătă, 14 noiembrie 2020, de pomenirea sfinților doctori fără de argint Cozma și Damian, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a săvărșit Dumnezeiasca Liturghie la Mănăstirea Hîncu, în biserica ,,Adormirea Maicii Domnului”.

Această Sfântă Liturghie Preasfinția Sa a oficiat-o pentru sufletul nou-adormitei TAMARA, sora Preasfinției Sale, întrucât astăzi împlinește exact 40 de zile, de la trecerea ei la cele veșnice.

După încheierea Sfintei Liturghii, Preasfinția Sa, dimpreună cu soborul slujitorilor prezenți, a săvârșit slujba Panehidei, de asemenea pentru iertarea păcatelor și odihna cu sfinții, a sufletului roabei lui Dumnezeu, TAMARA.

La final, Ierarhul a ținut un cuvânt de învățătură, elogiind faptele și bunătatea inimii, roabei lui Dumnezeu TAMARA, care a fost pentru Preasfinția Sa ca o mamă.

Răspunsurile liturgice la strană au fost date de Corul de Preotese al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, condus de Dna Iozefina VIZITIU-GAJIM.