Divizionul de Artilerie “Prut” la 26 ani de la înfiinţare

În ziua de 19 aprilie, Divizionul de Artilerie “Prut” situat în municipiul Ungheni, a împlinit 26 ani de la înfiinţare, cu acest frumos prilej în ziua de sîmbătă, 21 aprilie 2017, au fost organizate manifestările aniversare.

Cu binecuvântarea Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, la manifestările prilejuite de această aniversare au participat Preşedintele Sectorului Eparhial Activitate Pastorală în Ministerul Apărării, Protodiaconul Victor ROTARI și membrul Sectorului Eparhial, Activitate Pastorală în MAI și Organele de Drept, Protoiereul Simion CULEAC, care au oficiat un Te Deum de mulţumire şi au stropit cu Aghiasmă ostaşii şi conducerea acestei instituţii. În cuvîntul de felicitare Protodiaconul Victor ROTARI, a transmis și mesajul Preasfinției Sale cu ocazia împlinirii frumoasei aniversări.

Printre invitaţii de onoare la eveniment de menționat este Șeful Marelui Stat Major al Armatei Naționale, Generalul de brigadă Dn Igor CUTIE, Dn Georghe GALBURA Vicepreședintele raionului Ungheni, Dn Sergiu LĂCUSTĂ, și mai mulți foști comandanți ai instituției sărbătorite.