Divizionul de Artilerie „Prut” la 25 ani de la înfiinţare

În ziua de 19 aprilie, Divizionul de Artilerie „Prut” situat în oraşul Ungheni, a împlinit 25 ani de la înfiinţare, cu acest frumos prilej în ziua de joi, 20 aprilie 2017, au fost organizate manifestările jubiliare.
Cu binecuvântarea Preasfinţitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, la manifestările jubiliare prilejuite de această aniversare au participat Preşedintele Sectorului Eparhial Activitate Pastorală în Ministerul Apărării, Protodiaconul Victor ROTARU și membrul Sectorului Eparhial, Activitate Pastorală în MAI și Organele de Drept, Protoiereul Simion CULEAC, care au oficiat un Te Deum de mulţumire şi au stropit cu Aghiasmă ostaşii şi conducerea acestei instituţii. În cuvîntul de felicitare Protodiaconul Victor ROTARI, a transmis și mesajul Preasfinției Sale cu ocazia împlinirii frumoasei aniversări.
Printre invitaţii de onoare la eveniment de menționat este Viceministrul Apărării al Republicii Moldova, Dn Georghe GALBURA Vicepreședintele raionului Ungheni, Dn Sergiu LĂCUSTĂ, Viceprimarul orașului Ungheni, Dn Eduard BALAN și mai mulți foști comandanți ai instituției sărbătorite.