Daruri, dulciuri și alte bunuri oferite copiilor din cătunul Chilișoaia, r. Nisporeni

Luni, 19 decembrie, 2022, în ziua de pomenire a Sfântului Ierarh Nicolai, zi când se oferă daruri copiilor, Prot. Ștefan RÎMBU, cleric al Catedralei Episcopale din mun. Ungheni și Președintele Sectorului Eparhial, Relații culturale, cu binecuvântarea și la îndemnului Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, s-a deplasat în localitatea de baștină, s. Chilișoaia, r. Nisporeni, unde a fost înfăptuit o activitate cultural-socială.

În principiu, această activitate a constat în oferirea unor daruri de sărbătoare, atât pentru cei mici, cât și pentru cei maturi.

Menționăm că această activitate a Episcopiei de Ungheni și Nisporeni a fost înfăptuită în parteneriat cu I.P.Ș.P. „S. Vangheli” din mun. Ungheni, clasa a IV-a „A”, diriginte Dna Daniela RÎMBU, care a organizat cu scop caritabil, dimpreună cu elevii clasei respective 15 cutii cu diferite bunuri (produse alimentare, jucării, haine, rechizite, produse igienice).

După ce mai întâi copiii prezenți au interpretat cântece religioase, poezii și rugăciuni, au fost oferite cele 15 cutii amintite, dar și cutii cu dulciuri și sucuri pentru cei 35 de copii din micuța localitate.

De asemenea, pentru cei maturi au fost împărțite 10 cutii mari cu diferite articole vestimentare, din partea Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

La final, copiii dimpreună cu cei maturi, bucuroși de darurile primite, au mulțumit Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, dar și Ș. P. „S. Vangheli”, pentru această activitate cultural-socială.

Dorim să menționăm și faptul că dulciurile și sucurile pentru cei 35 de copii au fost procurate de-o familie din localitate, Dnl Augustin și Dna Anghelina NAGÎȚ.