(FOTO și VIDEO) Daruri, alimente și alte bunuri oferite de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, unor familii social vulnerabile

„Dăruind celor nevoiași, îl împrumuți pe Hristos”

(Sf. Ierh. Vasile cel Mare)

Miercuri, 22 decembrie, 2021, în a doua parte a zilei, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, după activitatea arhipăstorească de la Centrul Eparhial din Mun. Ungheni, înfăptuit un generos act de caritate.

Astfel, Înaltpreasfinția Sa, împreună cu fraţii Igor şi Vasile, patronii companiei „Vasigur Grup”, s-au deplasat în parohia „Acoperemântul Maicii Domnului” din s. Valea Mare și parohia „Nașterea Maicii Domnului” din s. Buzduganii de jos, din r. Ungheni pentru a ajuta câteva familii social-vulnerabile, care au și copii mulți, făcându-le o adevărată bucurie, prin oferirea unor produse alimentare, legume, fructe exotice, dulciuri, detergent și alte bunuri.

De asemenea, Ierarhul a oferit și sume de bani pentru necesități foarte stringente.

Menționam că este deja o tradiție, ca în preajma Sfintelor Sărbători de iarnă Înaltpreasfinția Sa dimpreună cu acești frați să înfăptuiască cu generozitate importante acte caritabile.

Toți beneficiarii actului caritabil de astăzi au adus mulțumiri sufletești Înaltpreasfinție Sale pentru grija părintească ce o poartă față de cei aflați în impas material, mai ales acum în preajma Sfintelor Sărbători.