Cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în Parohia din Bravicea sa desfășurat un seminar cu întrebări şi răspunsuri pe tematică juridică

Astăzi, 23 martie 2017, cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în Parohia din Bravicea sa desfășurat un seminar cu întrebări şi răspunsuri cu tematică juridică.
Au participat colaboratori ai Departamentului Juridic al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni, Dna. Elena Bâtcă și Iuliana Curecheru.
Dna. Elena Bâtcă, în alocațiunea sa, a dezvoltat pe larg tema ”Educația sexuală în școală” cu prezentarea unui filmuleț care ilustrează decurgerea programului pilot în două instituții școlare, arătând aspectele pozitive, dar și cele negative, ascunse după cuvinte și expresii frumoase.
Dra. Iuliana Curecheru a desfășurat tema relațiilor interministeriale între Ministerele Sănătății și Educației privind necesitatea vaccinării copiilor.
Parohul local, protoiereul Rostislav, prin povețele sale moral-spirituale de mare actualitate pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale, a ținut să ajungă la cugetul și inima numeroasei auditorii.
În final, după ce vorbitorii au răspuns la toate întrebările bravicenilor, părintele Rostislav a ținut să mulțumească din partea Parohiei, tuturor pentru prezență și în deosebi oaspeților pentru oboseală de a organiza astfel de întâlniri utile pentru societatea contemporană.