Bucurie printre cei mari și cei mici în satul Chilișoaia, raionul Nisporeni

Vineri, 17 ianuarie, 2020, în a doua jumătate a zilei, cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, prot. Ștefan RÎMBU, Președintele Sectorului Eparhiale Relație Culturale, s-a deplasat în localitatea de baștină, s. Chilișoaia, rn. Nisporeni, pentru a oferi copiilor de aici, daruri de sărbătoare.

Totodată, prot. Ștefan, a oferit și câteva genți cu produse alimentare și produse igienice, unor familii cu posibilități materiale reduse. Trei copiii a unei familii au primit în dar scurtă, căciulă și hanorac de iarnă. Și tot aici, prot. Ștefan a împărțit câteva numere a ziarului eparhial ,,Cuvântul Ortodox„, oferindu-le totodată și abonamentele pe care le-a făcut pentru consătenii săi, la ziarul menționat.

La final, copiii dimpreună cu cei maturi, bucuroși de darurile primite, au mulțumit prot. Ștefan pentru gestul surprinzător, prin care părintele a adeverit că nu a uitat de sătenii săi și de locul de baștină. La încheiere, părintele ia asigurat că nu-i va uita nicicând pe toți sătenii, și cei mari, și cei mici, și le va mai oferi prilejuri de asemenea bucurie.