Agenda Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, din 9 iulie 2020

Joi, 9  iulie 2020Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

În prima parte a zilei, Preasfinţia Sa, a primit în audienţă credincioşi cu diverse întrebări şi probleme, care au primit sfaturi şi poveţe duhovniceşti, dar şi unele îndrumări de viaţă.

În a doua parte a zilei Chiriarhul a avut o şedinţă de lucru cu Secretarul Eparhial, prot. Vadim COROSTINSCHI; Prot. Bartolomeu TURTUREANU, Protopop de Ungheni; Prot. Vitalie COZARI, Protopop de Nisporeni; Prot. Grigore DODON, Protopop de Călăraşi şi Prot. Serghei SLĂNINĂ, Protopop de Hînceşti, cu care a discutat diverse întrebări parvenite din cuprinsul Protopopiatelor şi au prezentat rapoartele cu dările de seamă.

Anticipând timpul Părintele Secretar, dimpreună cu părinţii Protopopi, l-au felicitat pe Preasfinţitul PETRU, cu ocazia cinstirii Sfântului Apostol Petru, care va fi sărbătorit duminică dimpreună cu Sfântul Apostol Pavel. Cu această ocazie, Preasfinţiei Sale i-au fost adresate sincere şi fieşti cuvinte de felicitare şi urări de bine.

Totodată Preasfinţitul PETRU, a prezentat Părinţilor Protopopi, lucrările care s-au reluar la înălţarea Catedralei închinată Icoanei Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hîrbovăţ.