Agenda Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, din 3.11.2021

Miercuri, 3 noiembrie 2021Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul  ca de obicei,  a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, preoţi şi mireni, ascultându-i părinteşte pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Printre cei prezenți în audiență menționăm pe prot. Eugen URSU, parohul bisericii „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Gherman, r. Ungheni, care a fost decorat de Înaltpreasfinția Sa cu Medalia „Sf. Bn. Knz Alexandru Nevski”, gr. II, cu ocazia împlinirii a 30 ani de preoție, dorindu-i slujire rodnică și sârguincioasă în continuare.

De asemenea, Înaltpreasfinția Sa a primit în audiență și pe pr. Augustin GANGAN, parohul bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din s. Dahnovici, r. Hîncești, dimpreună cu un ctitor al bisericii, diac. Simion VRABIE, care a fost decorat de Ierarh cu Medalia Eparhială „Sf. Bn. Kz. Alexandru Nevski”, gr. I.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni