Agenda Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, din 13.09.2022

Marți, 13 septembrie, 2022, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, după activitatea arhipăstorească de la Centru Eparhial din mun. Ungheni, s-a deplasat la Grădinița creșă-incluzivă, „Guguță”, nr. 10, din mun. Ungheni, pentru a o felicita pe directoarea acestei instituții Dna Emilia CUCURUZAC, cu împlinire vârstei de 52 de ani.

Înaltpreasfinția Sa în cuvântul de felicitare i-a dorit multă sănătate, putere și ajutor în realizarea tuturor planurilor și proiectelor educative și administrative.

La rândul său, Dna Emilia a mulțumit sufletește Înaltpreasfinției Sale, pentru cuvintele de felicitare, de urare de bine și de binecuvântare.

Menționăm că Dna Emilia CUCURUZAC este o enoriașă a Catedralei Episcopale, fiind nelipsită de la toate slujbele bisericești. Totodată, Dna Emilia, prin instituția care o conduce este în colaborare cu Episcopia de Ungheni și Nisporeni, demarând împreună diverse proiecte educaționale.

De asemenea, specificăm și faptul că la multe sărbători, copii din grupele grădiniței „Guguță”, prin acordul și implicarea Doamnei Emilia, participă activ la diverse momente festive ce au loc la Catedrala Episcpală din mun. Ungheni.