Activități misionare, educative și filantropice, dedicate tinerilor, întreprinse în contextul Zilei Tineretului Ortodox

Recent, în contextul sărbătoririi Zilei Tineretului Ortodox, cu binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, Prot. Petru CIOBANU, paroh al bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, din or. Nisporeni, a întreprins la Instituția Publică Gimnazială „Șteafan cel Mare”, din localitatea menționată, mai multe acțiuni educative, misionare și filantropice, dedicate tinerilor.

Astfel, Prot. Petru, a desfășurat câteva lecții cu elevii clasei a 5-a, cu care a vorbit despre Poruncile Divine, importanța lor și datoria noastre de a le împlini.

De asemenea, Prot. Petru a ținut lecții și claselor a 7-a, 8-a și 9-a, cărora le-a vorbit despre Depresie – boala secolului XXI.

Totodată dorim să menționăm și faptul că Prot. Petru a întreprins și o acțiune caritabilă, oferind în dar mai multor clase de elevi, costume spor, dar și alte daruri și piese vestimentare.

Beneficiarii acestor activități, elevi și tineri, au adus mulțumiri prot. Petru pentru oferirea acestor daruri, exprimându-și gratitudinea și față de Episcopia de Ungheni și Nisporeni, care prin preoții slujitori, se îngrijește de ei.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni