Activitatea arhipăstorească a Preasfințitului PETRU, desfășurată la centru Eparhial din mun. Ungheni

Joi, 18 februarie 2021Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul a primit în audiență preoți și mireni din cuprinsul Eparhiei, cu diverse probleme şi întrebări.

Printre preoţii prezenţi menţionăm pe Prot. Bartolomeu TURTUREANU, Protopop de Ungheni și paroh al bisericii „Nașterea Maicii Domnului” din s. Sculeni; Prot. Serghei NOVAC, paroh al bisericii „Cuv. Ambrozie de la Optina”, din s. Vărzărești, r. Nisporeni; Prot. Nicolai CRUDU, paroh al bisericii „Sf. Mc Teodor Stratilat”, din s. Fîrlădeni, r. Hîncești; Preotul Marcel OLARU, cleric al bisericii „Sf. Arganh. Mihail și Gavriil”, or. Nisporeni; Preotul Augustin GANGAN, paroh al bisericii „Sf. M. Mc Gheorghe”, din s. Dahnovici, r. Hîncești, cu care Preasfinția Sa a discutat, cu fiecare-n parte, diverse întrebări și probleme de ordin administrativ, dar și duhovnicesc, legate de activitatea parohială a bisericilor menționate. 

De asemenea, în audiență la Preasfinția Sa au fost și numeroși credincioși. Ierarhul, ca de obicei, a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, ascultându-i pe toți părintește, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni