Activitatea arhipăstorească a ÎPS PETRU, Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni din 27.05.2021

Joi, 27 mai 2021Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Inițial, Înaltpreasfinția Sa a avut o ședință de lucru cu Colaboratorii Centrului Eparhial, cu care a discuta diverse întrebări și propuneri, legate de unele activități și proiecte ce se vor înfăptui în cadrul Eparhiei.

Pe parcursul zilei, Ierarhul  ca de obicei,  a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, preoţi şi mireni, ascultându-i părinteşte pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Printre ce prezenți, menționăm pe Prot. Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Eparhial, care dimpreună cu Dnl Alexei ANTOCI, Primarul comunei Valea-Mare, l-au invitat pe Ierarh să oficieze Sfânta Liturghie la Biserica „Acoperemântul Maicii Domnului”, din localitatea menționată.

De asemenea, menționăm și pe Ieromonahul DAMIAN (Vatamaniuc), parohul bisericii „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil”, s. Măgurele, r. Ungheni, care a discutat cu Înaltpreasfinția Sa, întrebări legate de activitatea parohială.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni