Activitatea arhipăstorească a ÎPS PETRU, Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni din 20.05.2021

Joi, 20 mai 2021Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Ca de obicei, Ierarhul a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, preoţi şi mireni, ascultându-i părinteşte pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Printre ce prezenți, menționăm pe Prot. Vitalie COZARI, Protopopul de Nisporeni, care a fost decorat de Înaltpreasfinția Sa, cu înalta Distincție Eparhială „Cuvioasa Parascheva”, cu ocazia împlinirii a 45 de ani, jubileu ce la sărbătorit anterior.

În audiență au fost și alți slujitori din cuprinsul Eparhiei, care au discutat cu Înaltpreasfinția Sa, diverse întrebări legate de activitatea parohială. Totodată, preoții prezenți, au ținut să-l felicite pe Înaltpreasfințitul PETRU, cu ridicarea în treapta de Arhiepiscop.

De asemenea și dintre mirenii prezenți în audiență, l-au felicitat pe Înaltpreasfinția Sa cu ocazia evenimentului amintit

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni