Activitatea arhipăstorească a ÎPS PETRU, Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni din 2.11.2021

Marți, 2 noiembrie 2021Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul  ca de obicei,  a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, preoţi şi mireni, ascultându-i părinteşte pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Totodată, printre cei prezenți în audiență, au fost și câțiva preoți și mireni care au venit pentru ai adresa Înaltpreasfinție Sale cuvinte de felicitare, cu aniversarea a 54 ani de viață, care i-a împlinit vineri, 29 octombrie.

Printre aceștia menționăm pe pr. Veaceslav BUDEI, paroh al bisericii „Sf. M. Mc. Dimitrie” din s. Drujba, r. Ungheni și pr. Sava BÎRLIGA, paroh al bisericii în construcție „Nașterea Maicii Domnului” din cart. Ungheni Deal, mun. Ungheni, care împreună cu familiile au venit să felicite cu drag Ierarhul.

De asemenea, cu aceiași ocazie a fost prezent și Dnl Andrei BUTNARU, Directorul StarNet, Ungheni, care a adresat Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, mesajul de felicitare al Domnului Alexandru MACHEDON, Directorul General al Companiei StarNet, Moldova, care i-a urat Înaltpreasfinției Sale ani binecuvântați, feriți de rele și succes în toate activitățile arhipăstorești, pe care le înfăptuiește exemplar și cu multă străduință.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni