Activitatea arhipăstorească a ÎPS PETRU, Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni din 17.06.2021

Joi, 17 iunie 2021Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul  ca de obicei,  a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, preoţi şi mireni, ascultându-i părinteşte pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Printre ce prezenți, menționăm pe Prot. Simion CULEAC paroh al bisericii „Sf. Proroc Ioan Botezătorul” din s. Pîrlița, r. Ungheni, care i-a prezentat Ierarhului proiectul pentru renovarea acoperișului și tencuielii exterioare de la biserică, lucrări pentru care a primit binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale de a le înfăptui.

În audiență a fost și Prot. Serghei CAVCA, paroh al bisericii „Tuturor Sfinților” din s. Unțești, r. Ungheni, care a pus în discuție probleme parohiale. Totodată menționăm că Prot. Serghei CAVCA a fost decorat de Înaltpreasfinția Sa cu Medalia Eparhială „Sf. Bn. Kz. Alexandru Nevschi”, gr.I, cu ocazia împlinirii celor 55 ani de viață, omagiați ieri.

De asemenea, în audiență și pr. Veaceslav Budei, paroh al bisericii „Sf. M. Mc. Dimitrie”din s. Drujba, r. Ungheni

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni