Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, din 21.12.2021, desfășurată la Centrul Eparhial din mun. Ungheni

Marți, 21 decembrie, 2021Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul  ca de obicei,  a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, preoţi şi mireni, ascultându-i părinteşte pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Printre cei prezenți în audiență menționăm pe Arhimandritul KIRIL (Braguța), Starețul Sfintei Mănăstiri „Înălțarea Domului” din s. Hîrjauca, r. Călărași, și Președintele Sectorului Eparhial Mănăstiri și Viață monahală, care a venit de ai aduce mulțumiri Înaltpreasfinției Sale, pentru încrederea care i-a acordat-o acum 10 ani, când desemnat ca stareț al mănăstirii menționate. Totodată Părintele Stareț s-a arătat recunoscător față de toate sfaturile, povețele, învățăturile și îndemnurile foarte utile, ce i le-a acordat Înaltpreasfinția Sa în toți acești 10 ani de stareție.

Chiriarhul l-a felicitat pe Arhimandritul KIRIL, dorindu-i ani îndelungați și rodnici în slujirea de Stareț.

Totodată Ierarhul a discutat cu Părintele Stareț diverse întrebări legate de activitatea administrativă și duhovnicească a Mănăstirilor din Eparhie

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni