Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, din 02.12.2021, desfășurată la Centrul Eparhial din mun. Ungheni

Joi, 2 decembrie 2021Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul  ca de obicei,  a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, preoţi şi mireni, ascultându-i părinteşte pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Printre preoții prezenți în audiență menționăm pe Prot. Bartolomeu TURTUREANU, Protopop de Ungheni, care dimpreună cu preotul Oleg LISCIUC, paroh al bisericii „Sf. M. Mc. Dimitrie”  din s. Morenii Noi, r. Ungheni, au discutat diverse probleme administrative și duhovnicești ce țin de activitatea parohiei menționate.

De asemenea, prezent în audiență a fost și Ierom. DAMIAN (Vatamaniuc), paroh al bisericii „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil”, s. Măgurele, r. Ungheni, care a primit din partea Înaltpreasfinției Sale, Medalia Eparhială Sf. Bn. Knz Alexandru Nevski”, gr. II, cu ocazia împlinirii a 30 ani de viață, pe care i-a sărbătorit de curând.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni