Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, de la Centrul Eparhial din mun. Ungheni

Marți, 5 iulie 2022Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul a primit în audiență preoți și mireni din cuprinsul Eparhiei cu diverse probleme şi întrebări.

Printre preoții prezenți menționăm că în audiență a fost Prot. Nicolai CIRIBAȘ, parohul bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din s. Găureni, Nisporeni, care a discutat cu Înaltpreasfinția Sa diverse întrebări legate de activitatea parohiei menționată.

De asemenea, în audiență a fost și Prot. Vitalie GORE, parohul bisericii „Sf. M. Mc. Dimitrie” din s. Mîndra, r. Călărași, care  vinit dimpreună cu fiul său, pentru a cere binecuvântare de la Înaltpreasfinția Sa pentru a merge să-și îmbogățească cunoștințele la un Seminar Teologic. Ierarhul a avut o convorbire părintească cu tânărul abiturent, dându-i câteva sfaturi și povețe utile, pentru această nouă cale ce o va începe a parcurge prin studierea și aflarea noilor cunoștințe teologice. Totodată Înaltpreasfinția Sa i-a oferit în dar tânărului abiturent o carte.