Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, de la Centrul Eparhial din mun. Ungheni

Miercuri, 13 iulie 2022Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul a primit în audiență preoți și mireni din cuprinsul Eparhiei cu diverse probleme şi întrebări.

Printre preoții prezenți menționăm că în audiență a fost  Prot. Pavel MUSTEAȚĂ, parohul bisericii „Cuvioasa Parascheva” din s. Zagarancea, r. Ungheni, care a discutat cu Ierarhul diverse întrebări legate de activitatea parohiei date felicitându-l totodată pe Ierarh cu ocazia cinstirii sfântului ocrotitor.

De asemenea, în audiență a fost și Preotul Andrei GUȚU, parohul bisericii „Acoperemântul Maicii Domnului” din s. Cîrnești, r. Nisporeni, care a discutat cu Înaltpreasfinția Sa diverse întrebări legate de activitatea parohiei, felicitându-l totodată pe Ierarh cu ocazia cinstirii sfântului ocrotitor.

Menționăm că în audiență a fost și ipodiaconul Marin ONCEANU, recent absolvent al Școlii Profesionale din mun. Ungheni, care a venit să i-a binecuvântare de la Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, pentru a-și continua studiile la Facultatea de Teologie din ChișinăuIerarhul a avut o convorbire părintească cu tânărul absolvent, dându-i câteva sfaturi și povețe utile, pentru această nouă cale ce o va începe a parcurge prin studierea și aflarea noilor cunoștințe teologice.