Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, de la Centru Eparhial din mun. Ungheni, din 5.04.2022

Marți, 5 aprilie 2022Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul  ca de obicei,  a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, preoţi şi mireni, ascultându-i părinteşte pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Printre cei prezenți, menționăm pe Prot. Rostislav ȚÎMBAL, parohul bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din s. Bravicea, r. Călărași, pe care Ierarhul l-a decorat cu Medalia Eparhială „Sf. Bn. Knz, Alexandru Nevschi”, gr. II, cu ocazia împlinirii a 40 ani de viață  pe care i-a sărbătorit recent, felicitându-l cu această aniversare, dorindu-i ani binecuvântați și slujire rodnică în ogorul Bisericii lui Hristos.

La rândul său, Prot. Rostislav a ținut să-i mulțumească Ierarhului pentru grija și atenția părintească ce i-o poartă, dar și pentru motivația și încurajarea de care se bucură și pentru care este profund recunoscători.