Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, de la Centru Eparhial din mun. Ungheni, din 25.03.2022

Vineri, 25 martie 2022Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul  ca de obicei,  a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, preoţi şi mireni, ascultându-i părinteşte pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Printre cei prezenți, menționăm pe Prot. Simion CULEAC, parohul bisericii „Sf. Proroc Ioan Botezătorul” din s. Pîrlița, r. Ungheni, care a venit cu gând și cuvinte de recunoștință și mulțumire față de Înaltpreasfinția Sa, care l-a hirotonit în treapta de diacon, cu 15 ani în urmă.

Cu acest prilej deosebit Ierarhul i-a înmânat o Diplomă Arhierească (de tip nou) părintelui Simion, felicitându-l cu această aniversare sacerdotală, dorindu-i ani binecuvântați și slujire rodnică în ogorul Bisericii lui Hristos.

La rândul său, Prot. Simion au ținut să-i mulțumească Ierarhului pentru grija și atenția părintească ce i-o poartă, dar și pentru motivația și încurajarea de care se bucură și pentru care este profund recunoscători.