Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, de la Centru Eparhial din mun. Ungheni, din 24.03.2022

Joi, 24 martie 2022Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Ierarhul  ca de obicei,  a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, preoţi şi mireni, ascultându-i părinteşte pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Printre cei prezenți, menționăm pe Prot. Andrei PROCOPENCO, parohul bisericii „Sf. Ierarh Nicolai” din s. Buțeni, r. Hîncești, care a fost decorat cu Medalia Eparhială „Sf. Bc. Knz Alexandru Nevschi”, gr. II, cu ocazia împlinirii a 45 ani de viață pământească, pe care i-a împlinit curând.

La final, Înaltpreasfinția Sa la felicitat pe părintele Andrei cu ocazia aniversării sărbătorite recent, dorindu-i ani binecuvântați și slujire rodnică în ogorul Bisericii lui Hristos.

La rândul său, Prot. Andrei au ținut să-i mulțumească Ierarhului pentru grija și atenția părintească ce i-o poartă, dar și pentru motivația și încurajarea de care se bucură și pentru care este profund recunoscători.