Activitatea arhipăstorească a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU, de la Central Eparhial din Mun. Ungheni în 02.02.2022

Miercuri, 2 februarie 2021Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, și-a desfășurat activitatea arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Pe parcursul zilei, Înaltpreasfinția Sa,  ca de obicei,  a primit în audiență cu drag pe cei prezenți, preoţi şi mireni, ascultându-i părinteşte pe toți, oferindu-le răspuns, sfat și lămuriri după necesitatea fiecăruia.

Printre cei prezenți în audiență menționăm pe Prot. Vitalie COZARI, Protopop de Nisporeni, care dimpreună cu Prot. Petru URSU, parohul bisericii „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Isăicani, r. Nisporeni, care au discutat cu Ierarhul în privința unei eventuale slujbe arhierești în parohia menționată.

De asemenea, în audiență au fost și Prot. Bartolomenu TURTUREANU, Protopopul Raionului Ungheni, dimpreună cu preoteasa Galina TURTUREANU, și Prot. Serghei SLĂNINĂ, Protopopul Raionului Hîncești, care au discutat cu Ierarhul diverse întrebări legate de activitatea duhovnicească și administrativă a Protopopiatelor menționate.

Totodată menționăm că a fost prezent în audiență și Prot. Pavel HERGHELIJIU, parohul bisericii „Adormirea Maicii Domnului”, din s. Pogănești, r. Hîncești.

Biroul de presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni