Activitate pastoral-misionară desfășurată în batalionul de Artelierie ,,Prut” din Mun. Ungheni

Miercuri, 2 februarie 2022, în după amiaza zilei, cu binecuvântarea Înalt preasfințitului Petru Arhiepiscop de Ungheni și NisporeniProtodiaconul Victor ROTARI, Președintele Sectorului Eparhial Activitatea Pastorală în Ministerul Apărării, a desfășurat o activitatea de pastoral-misionară în batalionul de Artelierie ,,Prut”.

De această dată Părintele Protodiacon, în cadrul întâlnire cu efectivul unității, a vorbit celor prezenți despre istoria și semnificația Praznicului Împărătesc al Botezului Domnului, care de curând a fost sărbătorit, făcându-se referire și la frumoasele tradiții creștine legate de această sărbătoare.

Legat de tema acestei activități pastoral-misionare, preotul capelan, a vorbit și despre instituirea Tainei Sfântului Botez, cât și despre necesitatea și importanța acestuia în viața creștinului.

La final au fost aduse mulțumiri și recunoștință Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, care prin Sectorul Eparhial Activitatea Pastorală în Ministerul Apărării, înfăptuiește activități didactice cu conținut teologic și spiritual, în respectiva unitate militară.