Act caritabil înfăptuit cu generozitate în parohia „Sf. M. Mc Teodor Stratilat”, din s. Fîrlădeni, r. Hînceşti.

Recent, cu binecuvântarea și îndemnul Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, s-a înfăptuit un generos act de caritate, în parohia „Sf. M. Mc Teodor Stratilat”, din s. Fîrlădeni, r. Hînceşti.

Respectivul act de binefacere (ca și multe altele asemenea) a fost înfăptuit, grație generozității Asociaţiei Întinde o mână de ajutor celor nevoiași.  

Darurile oferite – îmbrăcăminte şi încălţăminte, cutii cu bomboane, ciocolate, biscuiți, citrice – au fost împărțite corespunzător, de parohul satului Fîrlădeni, Părintele Nicolai CRUDU, mai multor familii din localitatea dată.

De asemenea, Părintele Nicolai Crudu, a oferit din aceste daruri, haine şi cutii cu biscuiţi, Orfelinatului din municipiul Hînceşti.

Părintele Nicolai Crudu, din partea beneficiarilor, a adus  mulțumiri din suflet Preasfințitului PETRU și Asociaţiei Întinde o mână de ajutor celor nevoiași”, pentru bunăvoința și disponibilitatea de a oferi daruri generoasele daruri, spunând că vor înălța rugăciuni către Bunul Dumnezeu, ca să răsplătească cu binecuvântări și daruri cerești pe mărinimoșii binefăcători.

Biroul de presă al Episcopie de Ungheni și Nisporeni