A fost instalată Cupola centrală și Crucea pe biserica „Sfintele Mucenițe Vera, Nadejda, Liubovi și mama lor Sofia” de pe teritoriul Centrului de Plasament „Preafericitul Iosif” din Chișinău

Astăzi 5 octombrie 2018, Preasfințitul PETRU, Episcopul de Ungheni și Nisporeni, aflând-se în incinta Centrului de Plasament „Preafericitul Iosif” din Municipiul Chișinău, a cărui director și este, a binecuvântat lucrările de instalare a cupolii principale a bisericii „Sfintele Mucenițe Vera, Nadejda, Liubovi și mama lor Sofia” din incinta acestui Centru.

După care ierarhul asfințit crucea centrală care a fost și instalată sus pe cupola bisericii. Lucrările de construcție au început în anul 2008 cu stăruință ierarhului și a preotului slujitor Protoiereul Igor BARCARI și cu implicare creștinilor de aici. Menționăm faptul că înălțimea Cupolei este de 9 m iar Crucea de 3 m.

Piatra de temelie a acestei biserici a fost pusă de Sanctitatea Sa Preafericitul ALEXEI, Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, în anul 2006 când a întreprins o vizită în țara noastră în timpul căreia a fost hirotonit Episcop de Ungheni și Nisporeni, Preasfințitul PETRU.