A 5-a zi de pelerinaj în Țara Sfântă, a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop PETRU dimpreună cu grupul de pelerini

Vineri, 9 iunie 2023Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, în cea de-a cincia zi din pelerinaj, după săvârșirea Sfintei Liturghii din Catedrala „Bunei Vestiri” din Nazaret, dimpreună cu grupul aflați în Țara Sfântă, au vizitat alte locuri sfinte din programul pelerinajului.

Astfel, s-au închinat cu multă evlavie și bucurie sufletească la biserica Sfântului Apostol Petru, la mormântul Sfintei Tavifa, în biserica Sfântului Mare Mucenic Gheorghe și la mormântul acestui sfânt.

La toate locurile vizitate, s-au citi pericopele evanghelice, care fac mărturie despre acestea. De asemenea, la toate locurile de sfințenie, Înaltpreasfinția Sa, dimpreună cu întregul grup de pelerini, s-au rugat pentru pacea și sănătatea, dar și mântuirea sufletească a cinului preoțesc și monahal, dar și pentru toți dreptmăritorii creștini, din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, cât și din întreaga noastră țară.

Totodată Ierarhul pomenea în mod particular, rugându-se pentru toți cei ce au dorit să fie pomeniți de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop PETRU, în Țara Sfântă.