1 iunie – Ziua Internațională a Copilului

„În sufletul meu nu a fost niciodată loc pentru invidie – nici pentru ură, ci numai pentru acea bucurie, pe care o poţi culege de oriunde şi oricând. Consider că ceea ce ne face să trăim cu adevărat, este sentimentul permanentei noastre copilării în viaţă.” constatează frumos Constantin Brîncuși.

Astăzi, de Ziua Internațională a Copilului, Episcopia de Ungheni și Nisporeni, aduce sincere felicitări și urări de sănătate tuturor copiiilor! Cît mai avem părinți suntem copii! Cît domnește în fiecare dintre noi curățenia sufletească și trupească, ne putem bucura de viață ca copiii: fără răutate, nevinovați, inocenți, plini de bucurie și gata de a împărți bucurie tuturor!

Copii de astăzi sunt viitorul de mîne! În acestă perspectivă, dragi părinți, rolul educator, cu statut primar, Vă revine Dvs! Aveți grijă de copiii Dvs, iubiți-i, dăruiți-le zîmbete, pace, virtuți și viitor!

Iubiți copilași, vă dorim să creșteți sănătoși, frumoși și înțelepți! Fiți ascultători de părinți și de Dumnezeu, și astfel veți avea toate reușitele și succesele în viață!

Mișcarea eparhială ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”, vă dorește tuturor, o copilărie veșnică, în sensul bucuriei și al neprihănirii!

https://familiafericita.wordpress.com