„Circul” care ascunde instalarea Noii Ordini Mondiale

Acum suntem supuşi unor presiuni la modul general şi social; şi vedem la fiecare ceas: virus şi vaccin, suntem tocaţi de 20 de luni cu această pacoste pe capul nostru.

Noi suntem în faţa unor scamatori care ne fac să ne fugă atenţia; acum ne concentrăm pe boala asta şi ne scapă altele. Știți cum e la circ, jonglerii sau iluzioniștii fac diferite trucaje: scot un porumbel din pălărie, fac să dispară și să apară lucruri. Și asta pentru că ei au mâna rapidă, iar noi nu băgăm bine de seamă ce fac ei cu adevărat. Așa e și cu situația de astăzi, circarii sub paravanul virusului și a vaccinului ascund lucruri mult mai periculoase. Dar acum mulți oameni s-au prins cu faptul că ni se rulează un adevărat „circ” prin intermediul acestei boli, prin virus și vaccin. Și acum când au început să fie dați de gol, ei reacționează oarecum nervos și foarte arogant spunând: „Nu-i aşa cum credeți! Asta e fake news! E teoria conspiraţiei!”

Poate nu înțeleg toți, dar noi suntem martorii unei noi ere. Este și Noua Ordine Mondială, noua ordine socială, noua medicină. Și veţi vedea şi noua economie şi, ferească Dumnezeu, noua religie, noua biserică, toate astea. „Omul nou” – dar nu omul nou de care vorbeşte Hristos.

Creştinul, aşa cum este el, bun sau rău, păcătos, cum suntem noi, pătimaşi, vai de capul nostru, de-abia ştim Evanghelia, de-abia ştim Crezul, dar suntem creştini, suntem botezaţi, mergem la biserică! Și ei nu vor un asemenea „om vechi” să apară un om nou, „superior”! Şi la asta se lucrează de mult şi acum lucrarea lor secretă apare pe faţă. Căci prin constituţie, democraţie și Drepturile Omului, ei au un plan foarte coerent şi hotărât de a crea Noua Ordine Mondială şi Noul om.

Dar ceea ce e mai trist că atacul lor se îndreaptă asupra copiilor. Căci noi cei bătrâni am apucat totuși pe un drum de pe care nu ne mai pot îndepărta. Dar cei tineri și copiii, prin tot ce li se pune în față astăzi, prin unele din așa numitele programe și proiecte educaționale se încearcă din răsputeri, și pare că le cam reușește, să distrugă credința, moralitatea și bunul simți la tânăra generație. Or, prin aceasta ei „creează” noul om, după ideologia și regulile lor.

Aşa că, iubiţi credincioşi, să ne întărim ca să trecem şi noi prin aceste necazuri. Hristos a biruit deja: Îndrăzniţi, Eu am biruit lumea! Și dacă Hristos a biruit lumea, iar noi sunteţi creştini, ucenici și fii ai Lui, oare nu vom birui noi lumea? Dar nu o vom biruim cu armele lumii. Ci doar cu armele Duhului Sfânt – credința, rugăciunea, postul, și alte virtuți, vom avea biruinţă deplină.

Părintele Dan Bădulescu

Sursa: Cuvântul Ortodox