Liturghie Arhierească și aducerea solemnă a unei Icoane a Maicii Domnului, pictate în Grecia, la Mănăstirea Hîrbovăț, în ziua Praznicului ,,Icoanei Maicii Domnului de la Hîrbovăț”

Dragi creștini,

Cu aleasă bucurie duhovnicească, Vă invităm în ziua de Duminică, în data de 20 octombrie, 2019, în Sfînta mănăstire ,,Adormirea Maicii Domnului”, din s. Hîrbovăț, r. Călărași, să luați parte la sărbătoarea închinată ,,Icoanei Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hîrbovăț”.Această Icoană a Maicii Domnului, este o bogăție spirituală națională și este numită de tot poporul, pe bună dreptate, ,,Ocrotitoarea Moldovei”.

La ora 8.30, va fi întîmpinarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, după care se va binecuvînta Sfînta și Dumnezeiasca Liturghie, la care vor participa un sobor impunător de preoți.

Tot în această zi, va fi adusă din Grecia, o Icoană a Maicii Domnului, care a fost pictată timp de trei ani, într-o mănăstire greacă. Icoana Maicii Domnului Făcătoare de Minuni a mănăstirii Hîrbovăț și Icoana Maicii Domnului adusă din Grecia, vor fi puse spre închinare tuturor credincioșilor.

Vă așteptăm pe toți creștinii doritori, pentru a ne ruga împreună și a aduce laude Maicii Noastre, Preasfintei Născătoare de Dumnezeu!