Mesajul de felicitare al Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, adresat Ipodiaconului Ioan GAJIM, Preşedintele Sectorului Eparhial Activitate Pastorală pentru Tineret, cu ocazia zilei de naștere

Primiți cordialele noastre  felicitări și urări de bine cu prilejul zilei de naștere. Fie ca Bunul Dumnezeu să Vă dăruiască pace, bucurii duhovnicești, puteri sufletești și trupești, ajutor sfânt în activitatea pe care o desfășurați în calitate de Președinte al Sectorului Eparhial Activitate Pastorală pentru Tineret din cadrul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

Anii vieţii pe care i-aţi parcurs până acum, sunt binecuvântaţi, căci aţi urmat perioada de formare a vocaţiei sfinte de slăvire a lui Dumnezeu, iar în anii care urmează să-i trăiţi, să intensificaţi, îmbogăţiţi această fericire şi iubire dumnezeiască a vieţii care este un dar dumnezeiesc pentru fiecare.

Vă dorim zile îndelungate și binecuvântate, spor şi ajutor de la Bunul Dumnezeu în toate faptele bune, sănătate trupească şi sufletească întru mulţi ani binecuvântaţi!

 

Cu părintească dragoste și binecuvântare,


+ PETRU, 

EPISCOP DE UNGHENI SI NISPORENI