Cuvinte alese pentru Egumena PARASCHEVA (Cazacu), cu ocazia zilei de naștere, din partea copiilor care cresc și se educă în Centrul de Plasament Casa Copilului „Preafericitul Iosif” din Chișinău

Draga noastră Mămică,

Azi, în această zi frumoasă de toamnă, cînd întreaga Moldovă o cinsteşte pe Cuvioasa Parascheva, noi, copiii Centrului de plasament „Preafericitul Iosif” venim cu un buchet de urări senine, cu plecăciune mulţumindu-Vă pentru dăruirea şi dragostea Sfinţiei Voastre.

Înălţăm o rugă către Bunul Dumnezeu ca să vă binecuvânteze viaţa, mănăstirea cu belşug de bucurii duhovniceşti. Fiind o fire curajoasă şi având în suflet râvnă pentru tot ce e frumos şi sfânt, aţi reuşit cu multă trudă şi rugăciuni fierbinţi să faceţi din această mănăstire o oază de rugăciune şi sfinţenie, unde vin pelerini din toată lumea ca să primească vindecare şi binecuvântare. Ne închinăm trudei Sfinţiei Voastre şi vă mulţumim pentru toată susţinerea, încurajarea şi dragostea, pentru că ştiţi să aduceţi nădejde şi lumină în sufletele noastre.

Cu prilejul acestei sărbători, ziua îngerului păzitor, vă dorim multă sănătate, bucurii spirituale însoţite de carisme venite din salba credinţei, cingătoarea răbdării şi toiagul nădejdii.

Întru mulți și binecuvântați ani!

Cu distinsă dragoste și recunoștință,

Copiii Centrului de Plasament „Preafericitul Iosif”