Agenda Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni din 25. 06. 2019

Marți, 25 iuniei 2019, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni și-a desfășurat activitatea Sa arhipăstorească în incinta Centrului Eparhial din municipiul Ungheni.

Preasfinția Sa, pe tot parcursul zilei de astăzi a primit în audiență clerici și mireni din cuprinsul episcopiei noastre, care au primit sfatul și binecuvîntarea Ierarhului la întrebările parvenite.

În a doua parte a zilei de lucru, Preasfințitul Episcop PETRU a prezidat ședința comisiei pentru Dreptul Canonic al Bisericii unde au discutat pe marginea proiectului document, privind pedepsele bisericești ale clericilor, parvenit din partea Patriarhiei. Comisia a mai discutat și alte activități cu tinerii ce vor fi desfășurate în viitor responsabil de organizare și implementare fiind Protoiereul Vadim COROSTINSCHI, Secretarul Eparhial, Protoiereul Nicolae BOIAN, Președinte al Mișcării Eparhiale pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale și Ioan GAJIM, Președintele Sectorului Eparhial, Activitate Pastorală pentru Tineret.