Seminar pe tema Familiei în s. Bravicea, r. Călărași

Cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, și la inițiativa Mișcării eparhiale ,,Pentru apărarea și promovarea Fecioriei, a Vieții și Familiei Tradiționale”, cu prilejul ,,Săptămîna Căsătoriei”, organizată în Episcopia de Ungheni și Nisporeni al doilea an consecutiv,  în şcoala din satul Bravicea, r. Călărași, a avut loc seminar pe tema ,,Familia creștină”.

Data de 10.02.2017, a fost o zi deosebită pentru elevii Gimnaziului local ”Ștefan cel Mare” din Bravicea unde l-au avut ca oaspete pe Parohul bisericii, protoiereul Rostislav Țîmbal, care a participat la seminarul pe tema ”Familia” organizat cu concursul profesoarei de religie, Dna. Antonina Cogălniceanu.

Părintele Rostislav a ţinut un cuvânt de învăţătură pentru elevi, îndemnându-i să înveţe, să-şi respecte părinţii şi să nu uite că începutul tuturor lucrurilor este Dumnezeu. În cadrul alocuţiunii sale, Părintele Rostislav a explicat pe înțelesul elevilor esența Dumnezeiască a familiei cu adevărat creștine. La final, protoiereul Rostislav i-a binecuvântat pe elevi şi celor mai sârguincioși le-a înmânat cărți de călăuză ortodoxă în viața de familie, sfătuindu-i să le studieze împreună cu părinții și toți membrii familiei.

Nota site-ului: Din partea Mișcării eparhiale, aducem sincere mulțumiri Părintelui  Rostislav și celor care au organizat seminarul, instituției și tuturor celor care au participat întru susținerea familiei.